top of page

BrettNew Group

Public·70 members

Sheena Owens
Sheena Owens

Хтось вже купував літні топи, що порадите?

Привіт усім! Погода вже стає по-справжньому літньою, і я задумалась про оновлення свого гардероба. Шукаю нові літні топи, які були б легкими, комфортними і, звісно, стильними. Зараз такий великий вибір, що очі розбігаються. Чи вже хтось з вас купував щось цікаве на цей сезон? Поділіться, будь ласка, своїми знахідками та порадами, на що звернути увагу при виборі. Можливо, є якісь конкретні матеріали чи фасони, які виявилися найбільш практичними для спекотної погоди?

7 Views

Привіт! Якраз цього тижня оновлювала свій літній гардероб і замовила кілька топів. Для мене головне, щоб тканина була натуральною і дихаючою, тому обираю бавовну або віскозу. Зараз дуже актуальні топи з відкритими плечима та на тонких бретельках. Мені сподобалися топи 25 Union, там було багато варіантів. Я взяла кілька у світлих кольорах, а також один з цікавим принтом. Вони добре поєднуються як із джинсами, так і зі спідницями, створюючи легкий і повітряний літній образ. Дуже зручно те, що можна вибрати як повсякденні моделі, так і щось більш ошатне.

Members

• lamaralamara
    lamara
  • Grace Miller
    Grace Miller
  • Brian Lacky
    Brian Lacky
  • billyy brown
    billyy brown
  • Marta
    Marta
bottom of page